16. kolo SK ZD Pojbuky - 1. FC JANEV Tábor

11.05.2009 17:47

16. Mistrovské utkání: 10.5.2009 od 16:00h hriste Pojbuky
SK ZD POJBUKY - 1. FC JANEV Tábor 3:2(2:0)
B:14., 68. Procházka, 30. Miksík - 75. Syrovátka, 87. Kára
Rozhodcí: Dvorák
ZK: 2:4
Diváci:50
Sestava domácích:
Hlavnicka - Volf F., Buric, Pachta, Makovec P. - Geci(54. Volf J.), Miksík, Zich, Kurka - Krepelka M.(82. Krepelka V.), Procházka

Sestava hostu:
Kovarík – Slanina, Syrovátka, Novotný, Vacula – Zeman, Pilar, Michalec, Sterba (76. Zerdík) – Kára, Cerný Michal (60. Mazaný)


Oba týmy vstoupili do utkání s cílem získat 3 body. Od zacatku zápasu si domácí získali prevahu. V 7. minute se mohli domácí dostat do vedení, kdy M. Krepelka postupoval sám na branku, ale nedal. Ve 14. minute kopal Buric prímý volný kop. Jeho strelu vyrazil brankar hostí jen pred sebe, ale P. Makovec trefil jen tyc, odrazenený míc poslal do tyce i Kurka a tak míc do branky poslal az Procházka - 1:0! Domácí byli i nadále pri chuti a utocili do rozhozené obrany hostu. V 23. minute prihrál M. Krepelka Procházkovi, ale ten prováhal vhodnou situaci pro strelu a miril jen vedle. V 30. minute prihrál Procházka Miksíkovi, ten udelal pár rychlých kroku s mícem, vystrelil a jeho strela skoncila v brance - 2:0! Do konce polocasu mohli pridat dalsi branky M. Krepelka a Procházka, ale mirili vzdy vedle, nebo jen ho brankare hostí. Hosté zahrozili az ke konci polocasu, ale Hlavnicka si se vsím poradil. Do kabin se slo za stavu 2:0! Hned po rozehrávce zkousel prekvapit Hlavnicku strelou z pulky hostující hrác, ovsem domácí brankar byl pripraven. V druhé puli se hrál preci jen vyrovnanejsí fotbal. V rozmezí od 55. do 58. minuty spálil 3 golové sance M. Krepelka. V 68. minute kopali hosté rohový kop, ten vsak domácí obrana odvrátila míc se dostal k M. Krepelkovi, který ho poslal do behu Procházkovi, ten presprintoval obránce a prehodil brankare a míc se trepotal v síti - 3:0! Domácí se po brance zatáhli a hosté toho vyuzili. Pomalu si zacali vytvaret tlak. V 75. minute dostal hostující hrác mnoho prostoru a propálil vse co mu stálo v ceste - 3:1! Hostum po vstrelené brance narostla krídla. V 87. minute kopali hosté rohový kop, který domácí obrana odvrátila, ale jen k hostujícímu hráci, který lobem prehodil Hlavnicku - 3:2! V 89. minute mohlo být vyrovnáno, ale strela hostujícího hráce sla jen tesne vedle. Domácí si pak jiz vysledek pohlídali a mohli slavit 3 body.

Zpět