6. kolo SK ZD Pojbuky - FK Meteor Tábor,,B"

28.09.2008 19:02

6. Mistrovské utkání: 28.9.2008 od 16:00h hriste Pojbuky
SK ZD POJBUKY - FK Meteor Tábor,,B" 2:1 (1:1)
B:19. Sedivý, 83. Procházka
Rozhodcí: Kromka
ZK: 0:2
Diváci:50
Sestava:
Hlavnicka - Makovec P., Buric D., Pachta, Volf F.(89. Silhavý) - Sedivý, Kurka, Miksík(80. Krepelka V.), Ríha(69. Komínek) - Procházka, Krepelka M.


Domácí meli ze zacatku více míc na kopackách, ale nedokázali se prosadit. Jako první zahrozili domácí v 7. minute, kdyz Procházka ze pravé strany centroval pred branku, ale M. Krepelka, který byl durazný pred brankarem trefil pouze brankare. V 14. minute meli sanci hosté, ale Hlavnicka si s ní poradil. V 19. minute se jiz domácí radovali, Sedivý dostal krásnou prihrávku, ale otálel se zakoncením posunul si proto míc na pravou stranou a pravackou prehodil brankare hostí - 1:0!
Hosté mohly vyrovnat v 27. minute, ale Hlavnicka predvedl tri skvelé zákroky a tak se skóre nemenilo. Hosté se radovali v 34. minute, kdyz hostující hrác dostal z uhlu míc do branky. Domácí se nevzdávali a do polocasu mohli strhnout vedení na svou stranu, ale M. Krepelku zastavil praporek pomezního. Do kabin se slo za stavu 1:1! Do zacatku druhé pùle nastoupili aktivneji hosté a vytvorili si i tlak, ale jejich sance vychytal Hlavnicka. V 54. minute mohlo být pro domácí jeste hur, ale strela hostující hráce se od tyce odrazila do hriste. V 64. minute vyslal Buric do sóla M. Krepelku, ale ten trestuhodne zahodil. V 71. minute vyslal M. Krepelka do úniku Kurku, ale jeho strela sla jen tesne vedle. Hosté byli v tuto chvili pod tlakem a nedokázali se z nej vymanit. V 80. minute mel znovu branku na kopacce Kurka, ale míc netrefil. V 83. minute se jiz domácí radovali, kdyz odrazeny míc poslal do prázdné branky Procházka - 2:1! V 89. minute mohli domácí potvrdit vítezství, ale Komínkovu strelu s námahou vyrazil hostující brankar. Domácí si pak jiz pohlídali záver a zaslouzene vyhráli 2:1!

Zpět