7. kolo SK ZD Pojbuky - Dynamo Roudná 9:1

06.10.2014 13:17

5.10.2014

7. mistrovské utkání: 5.10.2014 od 14:00h hřiště Pojbuky
SK ZD POJBUKY - Dynamo Roudná 9:1(5:1) 
B: 16.,34. Buřič, 53.,72. M. Křepelka, 25. Mikšík, 40. Šenigl, 44. Melichar, 69. L. Novotný II, 85. Rathouský - 4. Šolc ml.
Rozhodčí: Dvořák
Diváci: 70
Sestava:
Pachta - Papež, Rathouský, Šenigl, Dvořáček (46. L. Novotný II) - Melichar, Mikšík, Buřič (56. Filip), Grof -  M. Křepelka,
 Bočan 

V dalším mistrovském utkání jsme přivítali mužstvo Roudné. Ač se minulý rok sotva udržel, nyní je na o tom i s ohledem na výsledky kvalitativně lépe. Zápas jsme začali tam, kde minule skončili. Taktika na utkání byla nenechat protivníka dýchat, vytáhnout presink na jeho polovinu a získávat balóny co nejblíže jeho brance. Najednou jako by naše mužstvo našlo svojí tvář. Roudná sice docela slušně kombinovala přes střed a obranou čtveřici, ale naším napadáním dále nebylo komu přihrát. Toho jsme také využívali a dostávali se velmi blízko na dostřel branky. Ba co víc, došlo i na gólové prosazení a některé naše akce byly opravdu pastva pro oko. Diváci se bavili a my v poklidu navyšovali skóre. Samozřejmě náš presink bral Roudné spoustu sil a i přes počáteční entuziazmus hráčů, soupeř postupně upadal do letargie. První poločas jsme zakončili pohodlným skórem 5:1. Jelikož jsme se konečně sešli v početné sestavě, byl prostor vyměnit hráče, kteří nás vždy při menším výpadku opět nakopli k maximální aktivitě. Skóre nadále narůstalo a my jsme si zápas opravdu vychutnávali. Šancí bylo opět na několik zápasů, nicméně dnes jsme byli alespoň o něco produktivnější než obvykle. Škoda, že jsme nezavršili v závěru kulatější výsledek, příležitosti k tomu byly. Za zápas zašlouží pochvalu všichni, hlavně v útoku jsme doplnili o bojovné typy a to všechny aktéry strhává k bojovnějšímu přístupu k zápasu. Ne nadarmo jsme již podruhé soupeře přejeli především fyzicky. Nesmíme ustoupit z naší hry a dále být aktivní. Pokud se stáhneme dozadu, jsme schopni ztratit i jasně vyhraný zápas. Buďme ostražití a ukažme příští týden v Měšicích, že momentální výkony nejsou jen chvilkové záchvěvy.

 
Zpět