8.kolo SK ZD Pojbuky - Lokomtiva Veselí nad Lužnicí,,B" 1:4

21.10.2011 01:56

 

17.10.2011

8. mistrovské utkání utkání: 16.10.2011 od 14:00h hřiště Pojbuky
SK ZD POJBUKY- Lokomotiva Veselí nad Lužnicí ,,B" 1:4(1:1)
B:17. Mikšík - 24. Fríd, 73. Hájek, 79. Fichtner, 90. Lukáš
Rozhodčí: Smetana
Diváci: 50
Sestavy:

PojbukyPachta - Šenigl, Jíša, Rathouský, Procházka(81. Filip) - Šedivý, Mikšík, Pučálek, Buřič(81.Papež) - Křepelka M., Zich(86. Říha)

Veselí nad Lužnicí,,B": Vančata J. - Fukal(46. Hájek), Icha, Lutovský, Fríd - Čech, Míka, Hruška, Fichtner - Lukáš J., Daněk(60. Chodil)

V Pojbukách odehrálo utkání vysoké úrovně. Domácí byli po celé utkání mírně lepším týmem. Oba týmy se prezentovali pěknou konbinační hrou, ale hosté dokázali z minima vytěžit maximum. Utkání začalo převahou domácích, ti ale nedokázali využít své šance. V 17. minutě si vyměnil Mikšík míč s Buřičem, Mikšík zatáhl míč do vápna a jeho centr skončil v brance - 1:0! Radost domácích však trvala jen do 24. minuty, když se míč se štěstím odrazil k hostujícímu hráči, který s pomocí teče uklidil míč k tyči - 1:1! V 32. minutě mohl vedení domácím vrátil M. Křepelka, když se pěkně uvolnil a zbavil se i brankaře, který mu naposlední chvíli sáhl na míč, a jeho střela šla bohužel vedle tyče. V 37. minutě chybovala hostující obrana a nabídla míč Mikšíkovi, ale jeho střela zamířila jen těsně vedle levé tyče. V 41. minutě mířil nepřesně hostující hráč. V 45. minutě mohl skorovat M. Křepelka, ale jeho střela opět jen těsně minula branku. Do kabin se šlo za stavu 1:1! Na začátku 2. půle měli domácí mírnou převahu, ale nepovedlo se jim zužitkovat mírnou převahu. Nejblíže brance byl v 59. minutě Zich, ale jeho střelu brankář hostí vyrazil s vypětím všech sil na roh. V 65. minutě mohli jít do vedení hosté, když šli sami 2 na Rathouského, ale celou akci překombinovali a domácí obránci se stihli vrátit. V 73. minutě už se hosté radovali, když centr z levé strany stihl ještě Šenigl odvrátit, ale na následný centr z prava si naskočil hostující útočník a poslal míč k pravé tyči Pachtovi branky - 1:2! Domácí poté otevřeli hru, ale hostující obrana si se všemi jejich akcemi poradila. V 79. minutě mířil nepovedený centr hostujícího hráče na Šedivého a zdálo se, že ho odpálí do bezpeční, ale ke smůle domácích bohužel míč netrefil, ten se dostal k hostujícímu hráči, který se uvolnil přes 2 domácí hráče a poslal míč k levé tyči - 1:3! Naději mohli vykřesat v 86. minutě M. Křepelka s Šeniglem, ale Šeniglova střela mířila opět jen těsně vedle branky. V 90. minutě podnikly hosté další brejk, hostující hráč si pohrál s Pachtou a poslal míč do prázdné branky, míč se ještě pokoušel vykopnout Filip, ale bohužel se mu to nedovedlo a skončil i s míčem v brance - 1:4! Rozhodčí poté zápas ukončil a hosté se tak mohli radovat z 8. výhry v sezoně. Bohužel pro domácí se fotbal hraje na góly a hosté jich dali víc. Domácí ale prohra tolik mrzet nemusí, protože lídrovi soutěže byli více, než vyrovnaným soupeřem.

Zpět