Zimní příprava 2016

31.03.2016 21:12

28.3.2016

4. přípravné utkání: 27.3.2016 od 15:00h hřiště UMT Kvapilova
SK ZD POJBUKY - Petrastav Radenín  2:4(0:2)
B: 55. Zamrzla, 69. M. Křepelka
Diváci: 20
Sestava: 
Novotný II - Filip, Rathouský, Šenigl, Dvořáček - Zich, Buřič Da., Mikšík, Šedivý - M. Křepelka, Zamrzla
Střídali: Melichar, Grof, Papež, Bočan, Buřič Do., Kříž

Poslední utkání měl být ostrým testem před prvním soutěžním utkáním na domácím hřišti. Od začátku jsme se snažili kombinovat a vyvinout na protivníka tlak. To se nám zpočátku dařilo, nicméně opět jsme si neodpustili několik laciných ztrát balónů. Toho Radenín využil a vybudoval si dvoubrankový náskok. Často jsme útočili do plných a otevírali nebezpečné prostory. Každá laciná ztráta balónu znamenala nebezpečí pro naši branku. V druhém poločase jsme ještě šlápli na plyn. Hráli jsme taktičtěji a snížili. To nám vlilo krev do žil a dál vytvářeli nátlak na hráče soupeře. Vše vyvrcholilo našim vyrovnáním. Nicméně evergreen v podobě laciných ztrát dal protivníkovi opět jednogólový náskok. V závěrečném tlaku jsme již otevřeli prostory a nechali si dát 4. gól. Příprava byla neúspěšná, sráželi nás individuální chyby, malá aktivita ve vepná a místy naivní hra. Věřme, že první mistrovský zápas budou všechny tyto neduhy zapomenuty.

20.3.2016

3. přípravné utkání: 19.3.2016 od 16:00h hřiště Obrataň
SK Obrataň - SK ZD POJBUKY  7:2(4:1)
B: 23.,57. M. Křepelka
Diváci: 30
Sestava: 
Novotný II - Papež, Rathouský, Grof, Dvořáček - Buřič Do., Novotný I, Mikšík, Zamrzla - M. Křepelka, Bočan

 

3. přípravné utkání nás čekal těžký soupeř. Příval nás na jeho těžkém hřišti. Na zápas nás dorazilo pouze jedenáct, takže z toho byla dosti improvizovaná sestava. Domácí od začátku ukázali že doma hrát opravdu umí. Hrál účinně, přímočaře, zároveň některé individuality uměli velmi účinně udržet balón i v těžkých situacích. Tím nás zaskočili a přehrávali. Do zápasu jsme se dostávali pomalu, a i když jsme inkasovali dosti gólů, výsledek mohl být milosrdnější. Pro diváky to byl opravdu koukatelný zápas, i přesto na jakém terénu se hrálo. Domácí byli lepší, nicméně těžili především z našich individuálních chyb.

14.3.2016

2. přípravné utkání: 13.3.2016 od 11:00h hřiště UMT Soukeník
SK ZD POJBUKY - Start Lukavec  2:5(1:4)
B: 37. Grof, 84. Rathouský
Diváci: 20
Sestava: 
Novotný II - Papež, Rathouský, Buřič Da., Dvořáček - Melichar, Novotný I, Mikšík, Šedivý - Grof, Zamrzla
Střídali: Zich, Kříž, Buřič Do.

V druhém přípravném utkání jsme se sešli ve skromnějším počtu a na naší hře to bylo znát. Lukavec se ukázal jako velmi běhavý tým. Často nás dostupoval a proto docházelo k přidržování míče. To se také projevilo gólově a soupeř si vytvořil pohodlný náskok. Od druhého poločasu jsme vyrovnali pohyb a začali jsme být nebezpečnější. Vytvořili jsme si šance a již jsme byli na hřišti lepším týmem. Prohra byla však zasloužená, udělali jsme příliš individuálních chyb, které nás stáli lepší výsledek.

7.3.2016

1. přípravné utkání: 6.3.2016 od 13:00h hřiště UMT Soukeník
SK ZD POJBUKY - Sokol Košice  1:1(0:1)
B: 66. Rathouský - 32. Dvořáček (vl.)
Diváci: 20
Sestava: 
Novotný II - Papež, Rathouský, Šenigl, Dvořáček - Melichar, Novotný I, Mikšík, Šedivý - Grof, Křepelka M.
Střídali: Zamrzla, Zich, Buřič, 
Bočan, Filip

V 1. připravném utkání nás čekal 8. tým OP Sokol Košice. Ze začátku utkání bylo znát že pro oba týmy to byla první příprava na hřišti. Lépe se s průběhem 1. poločasu vypořádali domácí, kteří drželi míč více na svých kopačkách, ovšem hosté měli více střeleckých příležitostí. Největší šanci 1. půle měl domácí Křepelka, když k němu propadl Šedivého centr, ale tváří v tvář brankáře hostí neprostřelil. V 32. minutě domácí inkasovali když hostující hráč minul míč, ale ten za něj do vlastní branky nešťastně dopravil Dvořáček. Poločas tak skončil výhrou hostů 0:1. Do druhé půle oba týmy prostřídaly. Druhá půle se odvíjela především mezi šestnáctkami obou celků s mírnou převahou domácích. V 66. minutě přišlo vyrovnaní, když si Melicharův centr zpracoval M. Křepelka, brankáře však neprostřel, ale z dorážky se nemýlil Rathouský. Po vstřeleném gólu byly domácí lepším týmem a vypracovali si pár zajímavých šancí - leč bez gólového efektu. Závěr utkání se dohrál ve středu hřiště a tak se oba týmy rozešly smírně remízou 1:1.

 

22.1.2016

V sobotu 2.1.2016 začala zimní příprava na jarní část sezony 2015/16. Na 1. tréninku se trenérovi hlásilo 12 hráčů. Další tréninky budou probíhat každou sobotu od 14.30 v tělocvičně ZŠ Za Branou v Pacově. Po kondiční přípravě v parku bude pak v hale následovat silová příprava a práce s míčem.

Zpět