Zimní příprava 2020

23.07.2020 13:01

19.6.2020

5. přípravné utkání: 13.6.2020 od 15:00h hřiště Pojbuky
SK ZD POJBUKY - TJ Dražice "B"  1:2(1:2)
B: 26. Papež
Diváci: 50
Sestava: 
Grof - Papež, Melichar, Dvořáček - Mikšík, Másílko- Zich, Bouška, Šedivý - Janošík, Bočan

Střídali: Křepelka, Rathouský

Naše první opravdová prověrka. Dražický tým nás mnohdy deklasoval, jelikož oplívají kvalitou hrajícího A-týmu ve vyšších soutěžích. Hosté dorazili s kombinací zkušených matadorů a mladých dravých hráču. V hurá fotbalu by nás dražičtí deklasovali. Taktika byla jasná, dobře bránit zkracovat prostory mezi obranou a útokem a využívat chyb soupeře. To se dařilo střídavě, několik minut jsme schopni taktiku dodržet jež se následně individuálním rozhodnutím rozpadá. Dražičtí byli lepší, ale ve chvíli, kdy jsme dodržovali pravidla, najednou tahali za kratší lano. Zápas měl tempo pro diváka oku lahodící, mnoho kvality, a vše se odvíjelo pouze v nedodržování taktických pokynů. Prohra byla těsná, ale memento, kdy držíme takticky pospolu a kdy ne je očividné....Pojbuky mají dobré fotbalisty, ale bez týmového pojetí nás porazí i Horní Chyška. Musíme chtít vyhrávat a ne jen hrát...Silný soupeř motivuje, ale slabší odhalí týmové pojetí do morku kosti.

 

8.6.2020

4. přípravné utkání: 6.6.2020 od 15:00h hřiště Obrataň
SK Obrataň  - SK ZD POJBUKY  7:8(4:4)
B: 10.,43.,76. Bouška, 34.,81. Janošík, 28. Křepelka(pen.), 55. Mikšík, 67. Rathouský
Diváci: 50
Sestava: 
Bočan - Papež, Koliandr, Dvořáček - Másílko, Novotný I - Šedivý, Bouška, Mikšík - Janošík, Křepelka

Střídal: Melichar, Filip, Rathouský

Za skóre 2. přípravného zápasu by se nemusela stydět NHL v nejplodnější letech:) V Obratani nejsou žádní nazdárci, tým má v portfoliu mnoho kvalitních vyzrálých hráčů a hladových mladíků. Zároveň na nás domácí vyrazili s početní převahou na lavičce. Pro diváka perfektní fotbal, pro nás utrpení:) Obrataň umí hrát efektivně, všechny balóny směřovaly promptně dopředu. Rychle se náš tým dostával pod tlak a nedokázal se zformovat, aby čelil rychlému protiútoku. Z počátku jsme se snažili postupně kombinovat, ale na takovém hřišti proti takovému soupeři jest cesta do pekel. S velkým gólovým mankem jsme začali více využívat rychlosti a alespoň minimální obranné aktivity. Vyrovnávali jsme hru, rozhodně ale pořád dominoval útok na obranou. Fotbal nahoru dolů, bláznivý, pro nás neznamenal kvalitativní posun, ale pro oko diváka super..

25.5.2020

3. přípravné utkání: 24.5.2020 od 15:00h hřiště Trhový Štěpánov
FK Trhový Štěpánov - SK ZD POJBUKY  1:2(0:1)
B: 22.,85. Šedivý
Diváci: 50
Sestava: 
Pachta - Papež, Břenda, Dvořáček - Másílko, Novotný I - Zich, Bouška, Mikšík - Šedivý, Křepelka

Střídal: Janošík

Jak skvělý pocit vyrazit na trávník po koronavirové mánii:) Sice jsme se sešli ve skromném počtu, ale jsme rádi alespoň za to. Tým nebyl vůbec kompletní a využili jsme posil z jiných nehrajících týmů. Hezké hřiště, nicméně silný nárazový vítr ovlivňoval utkání na obou stranách. Ač by člověk čekal, že bude zápas totálně neorganizovaný, opak byl pravdou. Oba týmy se držely správně v obranných blocích a nesklouzávaly do zběsilého útočení. Na naší straně bylo více zkušeností a méně zkažených balónů, na druhé dorostenecké nadšení s kvalitou středočeského kraje. Utkání bylo pro diváka zajímavé, šance byly na obou stranách, nicméně tutovky díky větším zkušenostem se kupily ve vápně domácích. Tempofotbal, soupeř měl možnost širšího prostřídání a i přesto, že jsme občas tahali za kratší konec, kvalitativně jsme domácí předčili. Místy byl tlak znatelný, ale ve finální třetině hřiště se projevila zkušenost našich hráčů. Výsledek nebyl důležitý, vítězství je na obou stranách, vzhledem k tomu, že všichni aktéři byli ochotni postavit se na trávník:)

10.3.2020

2. přípravné utkání: 7.3.2020 od 18:00h hřiště UMT Soukeník
Slavoj Pacov "B" - SK ZD POJBUKY  1:3(0:2)
B: 34.,45. Šedivý, 90. Grof
Diváci: 20
Sestava: 
Novotný II - Papež, Melichar, Dvořáček - Zich, Novotný I - Grof, Bouška, Šedivý - Janošík, Křepelka

Střídali: Mikšík, Zamrzla, Rathouský

 

více info v průběhu týdne

 

2.3.2020

1. přípravné utkání: 1.3.2020 od 12:30h hřiště UMT Soukeník
Sokol Sedlec Prčice "B" - SK ZD POJBUKY  6:1(3:1)
B: 3. Boubalík, 21. Trnobranský, 34. Pech, 51. Šutorka, 69. Kaprál, 87. Seidel - 10. Zamrzla
Diváci: 10
Sestava: 
Grof - Papež, Koliandr, Zich - Melichar, Másílko - Filip, Bouška, Šedivý - Janošík, Zamrzla

 

více info v průběhu týdne

Zpět