Zimní příprava 2018

08.07.2018 13:36

27.3.2018

4. přípravné utkání: 25.3.2018 od 14:00h hřiště Pojbuky
SK ZD POJBUKY - Sokol Mladá Vožice "B"  1:0(1:0)
B: 42. Šedivý
Diváci: 10
Sestava: 
Novotný II - Papež, Zich, Černý - Novotný I, Mikšík - Másílko, Bouška, Šedivý - Zamrzla, Křepelka M.
Střídali: Bočan, Buřič Da., Michalanský, Filip

Poslední přípravný zápas jsme absolvovali "malé" derby s Mladou Vožicí. Ta k nám přijela s mixem hráčů A a B týmu, takže se dalo očekávat, že naše úloha bude velmi obtížná. Opak byl ale pravdou a tento zápas byl jeden z nejlepších z naší strany za poslední roky. Od začátku jsme nasadili vysoké tempo, důraz, hráli jsme s chutí. Míče lítali rychle od nohy a nabídka všech hráčů byla dostatečná, vždy byla alternativa rozehrávky. Vyhrávali jsme hodně soubojů, dařila se nám kombinace jak do zhuštěné obrany, tak i brejkové situace, s dobrým doplněním ve vápně ze středu pole. Vlastně až do 70 minuty jsme měli navrch, vytvořili jsme si velkém množství šancí. Na druhé straně individuální kvalita Vožice byla nezpochybnitelná, i ta si vytvářela příležitosti, ale spíše individuálním řešením než nějakou kompaktní týmovou hrou. Od 70 minuty jsme se nechali strhnout hurá stylem, hra se přelévala nahoru dolu, vypadli jsme z role a hosté měli nejlepší pasáž. Podařilo se nám ale s vypětím posledních sil nebezpečné akce vyřešit a radovali se z nejtěsnější výhry. Hra na 5 záložníku mám zdá se sedí, lépe kontrolujeme hru a nová posila výborně spojuje střed pole s útokem. Věřím, že do jarní sezóny vstoupíme úspěšně, kvalita na naší straně určitě je, ale bez běhání, chtění hrát a bojovnosti nás může samozřejmě porazit kdokoliv. 

19.3.2018

3. přípravné utkání: 18.3.2018 od 14:00h hřiště UMT Soukeník
SK ZD POJBUKY - SK Obrataň  3:6(1:3)
B: Grof, Šedivý, Bouška
Diváci: 10
Sestava: 
Bočan - Papež, Zich, Dvořáček - Novotný I, Mikšík - Másílko, Bouška, Šedivý -  Grof, Křepelka M.
Střídali: Kříž, Rathouský

3. přípravný zápas, jsme v našem týmu přivítali novou posilou a ve změněném rozestavení 3-5-2 jsme vstupili natěšeně do utkání. Bohužel vzhledem k silným mrazům a sněžení byla polovina hřiště jak beton oproti druhé. Jelikož byl balón spíše v našem držení, a dominovali jsme v počtu přihrávek, zároveň se na naše kopačky vlila kupa nepřesností. Obrataň hrála chytře, počkala si na naše chyby a podnikala nebezpečné protiútoky. První poločas skončil naším mankem a druhý poločas se odehrával přesně podle stejného scénáře. I když už bylo vidět méně nepřesností, pořád jich bylo nadmíru. Obratanští využili svoje příležitosti, a některé akce a góly byly velmi přímočaré a pohledné. Z naší strany to bylo spíš o hledání důvěry, a stability, každopádně výkon nebyl tak špatný.

15.3.2018

2. přípravné utkání: 11.3.2018 od 10:00h hřiště UMT Soukeník
SK ZD POJBUKY - OLYMP Tábor  6:1(6:0)
B: 3x Zamrzla, Bočan, Novotný II z pen., Grof
Diváci: 10
Sestava: 
Novotný II - Papež, Melichar, Dvořáček - Novotný I, Mikšík - Másílko, Zich, Šedivý -  Grof, Křepelka M.
Střídali: Zamrzla, Bočan, Filip, Kříž

Druhý přípravný zápas jsme chtěli napravit dojem z prvního utkání. Od začátku jsme do zápasu vstoupili soustředěně. Pohyb, který nám chyběl v prvním utkání byl zpět. Hráli jsme blízko u sebe, a napadáním často získávali míč v nebezpečných prostorech, odkud jsme podnikali protiútoky. Skóre se začalo navyšovat a dokonce poločasu se protivník naprosto nedokázal vzpamatovat z letargie. Hráči to také pěkně schytali:) Druhý poločas už nebyl tak zajímavý, tempo opadlo, a i když se šance rodili, padl pouze kosmetický gól do naší sítě. Soupeř nebyl přílišným prověřením....

5.3.2018

1. přípravné utkání: 3.3.2018 od 14:30h hřiště UMT Soukeník
SK ZD POJBUKY - Start Lukavec  1:3(1:1)
B: Zamrzla
Diváci: 10
Sestava: 
Novotný II - Papež, Zich, Melichar, Dvořáček - Bočan, Novotný I, Mikšík, Šedivý - Zamrzla, Křepelka M.
Střídali: Kříž, Filip

První přípravný zápas do jarní sezóny po ne zrovna již tradičně úspěšné zimní přípravě jsme hráli s týmem Lukavce. I když začátek byl klasicky ve znamení chyb a nerozehranosti, první poločas se hrála celkem vyrovnaná partie. Co jsme však předvedli druhý poločas již nesneslo přílišná měřítka. Lukavec začal držet balón přehrával nás jak kombinačně tak pohybem. Ostudný poločas jsme prohráli milosrdným výsledkem a v naší kabině se strhla vlna nevole.

Zpět